donderdag 12 november 2009

Wat is de stand nu in Oekraine en waar komt dit virus vandaan?

Veel berichtgeving wijst erop dat er In Oekraïne een nieuwe en zeer dodelijke pandemische ziekte is uitgebroken die de kenmerken vertoond van longpest.


http://weeswaakzaam.wazzup.nl/2009/11/05/mutant-h1n1-varkensgriep-of-longpest-aantallen-van-mensen-in-de-oekraiene-met-mysterieuze-ziekte-bijna-verdubbeld-in-twee-dagen-naar-bijna-een-half-miljoen-video/

Met betrekking hiertoe leek het me het belangrijk de volgende gebeurtenissen ‘op een rijtje’ te zetten:

De Simpsonwood-transcripties, bewijs dat de industrie weet hoe schadelijk Thimerosal is

Het Amerikaanse congress verplichtte het FDA en andere gezondsheidsorganisaties middels de FDA modernization act van 1997 aan te geven hoeveel zware metalen er in de diverse farmaceutische stoffen aanwezig zijn.


Het FDA en het CDC waren daardoor genoodzaakt onderzoek te verrichten naar de giftigheid van Thimerosal / Thiomersal. Hun niet bepaald geruststellende bevindingen werden in Juni 2000 besproken op een vergadering in het Simpsonwood Resort in Norcross, Georgia. De transcripties van deze vergadering, die nu wordt aangeduidt als de Simpsonwoods-conference, waren aanvankelijk geheim maar konden onder de 'Freedom of Information act' worden verkregen door SafeMinds.