vrijdag 27 november 2009

Ontslag vooraanstaand wetenschapper wegens Climategate

Wetenschappers onder vuur om klimaat 'cover-up' schandaal

De Britse vooraanstaande klimaatwetenschapper Phil Jones is onder druk komen te staan door gedwongen ontslag vanwege een reeks uitgelekte e-mails, waarvan global warming sceptici zeggen dat het gaat om een grootschalige samenzwering. Het schandaal barstte los nadat een server van CRU werd gehacked en privé e-mails en documenten werden geopenbaard, waarin naar voren kwam dat wetenschappers sjoemelen met de uitkomsten van klimaatgegevens.

UFO hacker McKinnon uitgeleverd aan VS

De Britse regering ziet geen reden om de uitlevering van de Schotse hacker Gary M. (43) aan de VS tegen te houden.

Hij wordt beschuldigd van het plegen van de grootste militaire computerkraken uit de geschiedenis. De Brit, die lijdt aan het Asperger-syndroom, zou hebben ingebroken in 97 computers van Amerikaanse overheidsinstellingen.

Jaja, vaccinatiepropaganda mislukt, dan maar een nieuwe variant!!

Bericht Telegraaf vandaag:

Doden door gemuteerde versie Mexicaanse griep door René Steenhorst


AMSTERDAM - Een veranderde vorm van het Mexicaanse griepvirus H1N1 heeft deze week het leven gekost aan zeker vier mensen. Twee doden waren te betreuren in Frankrijk en twee in Noorwegen. Virologen houden de ontwikkelingen scherp in de gaten.

Vaccinatie in Lyon Foto: AFP De ’nieuwe’ virusvorm is inmiddels ook waargenomen in Brazilië, China, Japan, Mexico, Oekraïne en de VS. In ons land is de gewijzigde ziekteverwekker nog niet gezien. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) beraadt zich op dit moment op de nieuwe, zorgwekkende ontwikkelingen.