woensdag 25 november 2009

Russian DNA discovery!!!



The human DNA is a biological Internet and superior in many aspects to the artificial one. The latest Russian scientific research directly or indirectly explains phenomena such as clairvoyance, intuition, spontaneous and remote acts of healing, self healing, affirmation techniques, unusual light/auras around people (namely spiritual masters), mind’s influence on weather patterns and much more.

Blueprint for global enslavement

Voor de Nieuwe Wereld Orde is het vormen van een wereldregering pas het begin.
Eenmaal aan de macht kunnen zij hun plan in werking stellen om 80% van de wereldbevolking uit te roeien, terwijl de "elite" blijft leven en alle touwtjes in handen heeft. Alex Jones onthult in deze film het geheime plan van deze elite: "operatie ENDGAME"


WHO waarschuwt voor dodelijke combinatie varkens- en vogelgriep

De Wereld Gezondheids Organisatie heeft officieel gewaarschuwd dat de vogelgriep, die op mysterieuze wijze in Egypte, Indonesiƫ en elders is opgedoken, zich mogelijk kan samenvoegen met het Mexicaanse griepvirus, waardoor er een nieuwe, 'dodelijke' en 'besmettelijke' ziekte ontstaat. Vanzelfsprekend wordt er geen melding gemaakt van de sterke aanwijzingen, dat het H1N1 virus naar alle waarschijnlijkheid een met behulp van diezelfde WHO door mensen geconstrueerd biowapen is.

'Het meest voor de hand liggende risico is een combinatie van H5N1 met de pandemische griep A(H1N1) van 2009, waardoor er een griepvirus ontstaat dat net zo dodelijk is als de eerste soort, en net zo besmettelijk als de laatste. We weten niet of dit mogelijk is, maar we zijn ons heel goed bewust van het risico,' aldus dr. Shin Young-soo, WHO-directeur voor de Westelijke Pacific.(3)

Bron: http://www.xandernieuws.punt.nl/

Bewijs H1N1 is gemaakt in laboratorium



Adrian Gibbs, de Australische top viroloog die al in maart suggereerde dat het Mexicaanse griepvirus mogelijk uit een laboratorium afkomstig is, heeft gisteren de resultaten van zijn onderzoek gepubliceert. Volgens Gibbs en zijn mede-wetenschappers is het veel waarschijnlijker dat het virus kunstmatig door mensen is gemaakt, dan dat het hier om een natuurlijke mutatie gaat.