zaterdag 14 november 2009

De “onafhankelijke” media en hun vaccinatie-propaganda!!

“DE TELEGRAAF: Redacteur Rene Steenhorst wordt betaald door Pfizer, een van de grootste farma-bedrijven ter wereld. Hij publiceerde vorige week een bijna hysterisch pro-Cervarix artikel.


DE VOLKSKRANT: Een columnisten-wedstrijd in 2008 werd ‘gewonnen’ door ene Daan Westerink met een column met als titel vechten voor een vaccin tegen baarmoederhalskanker. Wij stellen hier dat hier sprake is van een farma-spin.

ELSEVIER: Redacteur Simon Rozendaal wordt betaald door Cervarix-producent GlaxoSmithKline in ruil waarvoor het schaamteloze propaganda bedrijft zelfs over het ruggetje van zijn bloedeigen dochter. Op de site van Elsevier wordt Rozendaal inmiddels door talloze posters neergesabeld als een corrupte crimineel. Het is een raadsel hoe hij nog in dienst van blijven.

NRC HANDELSBLAD: Nadat redacteur Wim Kohler reeds eerder tegen de lamp was gelopen als propagandist van de levensgevaarlijke ‘wonderpil’ Acomplia -deze propaganda kostte hem en zijn krant zelfs een verloren rechtzaak tegen uw webmaster- gaat de ‘Mengele van de Marten Meesweg’ thans onverdroten voort met het verspreiden van leugenachtige farma-propaganda. Het is werkelijk ongelofelijk dat noch Kohler noch ook de andere media aandacht schenken aan de bijwerkingen van de HPV-vaccins en aan de talloze farma-drama’s waabij reeds honderdduizenden doden zijn gevallen.

ZEMBLA: Dit documentaire-programma kwam in oktober 2008 met een uitzending over het vaccin dat bij big farma niet in goede aarde viel. Als reactie werden hoofdredacteur Kees Driehuis en researcher Manon Blaas door big farma ‘uitgenodigd’ te komen ‘brainstormen’ over de ‘moeizame relatie’ tussen media en farmaceutische industrie.

Blijkbaar kunt u helaas niet alle berichtgeving in de reguliere media en alle ‘adviezen’ van de ‘experts’ blindelings volgen…Talking about the blind leading the blind… U ziet nu hoe u bedrogen en belogen wordt. Gelooft u dit nog steeds niet, zie dan de Radar en Netwerk uitzendingen over de farmaceutische industrie en de Gezondheidsraad. Lees ook eens het boek van Joop Bouma ‘Slikken, hoe ziek is de farmaceutische industrie’. Of lees eens alle andere boeken met bewijzen, studies, uitspraken duizenden artsen, apothekers en echte experts die wel weten dat vaccinaties ineffectief en potentieel levensgevaarlijk zijn (en juist niet de ‘anti-vaccinatielobby’, want het zijn juist de vaccinaties die onnodig veel ziekten en doden kosten blijkt uit de studies die niet worden vermeld, zie ook de des-informatie van Lois Kroes: http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Wetenschap/250344/Absurde-complottheorieen-rond-griep-kosten-doden.htm)

Ex-RIVMer Ab Osterhaus met zijn vele verzwegen aandelen (o sorry, certificaten, misschien betaalt hij daarmee wel de hypotheek van zijn tweede huis in Griekenland af?) en Coutinho met zijn misdadige onderzoek bij GGD Amsterdam, waarbij hij ongevraagd en onrechtmatig bloed van homosexuelen gebruikte en de Gezondheidsraad waarvan de door de farmaceutische industrie betaalde collega’s “elkaar wel al jaren kennen en vertrouwen.” En al deze pro-vaccinatie propagandisten. Wees nu eens echt kritisch en zie in dat er gelogen en bedrogen wordt in de ‘zorg’ die vaccinatie industrie heet! Realiseert u zich nu dat vaccinaties een bot, onwetenschappelijk, ineffectief en levensgevaarlijk instrument zijn?

Maar er zijn nog meer voorbeelden de revue gepasseerd de afgelopen weken. Ineens was daar die mevrouw Pardoen die namens Ouders Online op het NOS journaal het ‘nut’ van vaccinaties naar de ouders en kinderen toe mocht verkondigen. Maar zie de website http://www.ouders.nl/bcolofon.htm. Kijk zelf even bij samenwerkingsverbanden en commercieel partners. Universiteiten leveren informatie over Pedagogiek (vaccineren?) en het Emma kinderziekenhuis ondersteunt dit waarschijnlijk? Vraag een kinderarts maar eens naar vaccinaties…En CSG levert de ‘erfelijkheidsinformatie’. De schaakacademie lijkt me het minst verdacht.

Weet u weer genoeg? Nee? Zie dan deze link: http://www.ouders.nl/mgez2003-vaccinatie.htm .O wacht eens even…Pardo(e)n? Deze Justine Pardoen is de eindredactrice van Ouders Online en ‘toevallig’ is dit dus dezelfde vrouw die op het Journaal zo uitvoerig liet weten dat de ouders de goede informatie dienen te krijgen (en ze doelde daar niet op verontruste moeders of wanttoknow of argusoog websites bleek al snel…)! Wie is deze vrouw? Ze beschrijft een stuk over ‘een goed boek over vaccinaties’ (en ze noemt geen andere) op haar site: Lezen we even mee? “Voor- en nadelen

Gek genoeg ontbrak tot nu toe een goed boek voor ouders over de voor- en nadelen van vaccinatie. Maar sinds kort is het er gelukkig wel. Rudy Burgmeijer schreef een zeer toegankelijke gids: Vaccinatiegids voor ouders (Van Gorcum, ISBN 90 232 3623 8, EUR 17,50). De schrijver is arts en werkt bij het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). Hij is mede-auteur van een standaardwerk voor professionals over het vaccineren van kinderen.

Verwacht in het boek dus geen kritische geluiden: Burgmeijer is een groot voorstander van de uitvoering van het rijks-vaccinatieprogramma. Daarom laat hij ook niet na om uit te halen naar personen (zoals Viera Scheibner en Tinus Smits) en organisaties (zoals de Nederlandse Vereniging voor Kritisch Prikken), die ouders op quasi-wetenschappelijke gronden oproepen om hun kinderen niet te vaccineren.”

En nog wat stukjes des-informatie: “…Daarbij noemt hij ook de belangrijkste niet-wetenschappelijke informatiebronnen.” En: “Het is duidelijk: iedere ouder zou de Vaccinatiegids voor ouders moeten aanschaffen bij de geboorte van het eerste kind. Zodat je als vader of moeder zelf je informatie kunt opzoeken en niet in paniek hoeft te raken door onwetendheid of bangmakende verhalen om je heen. Meer informatie:

# Surftips Ouders Online – Kinderziektes en vaccinatie

# Twee besprekingen van het omstreden boek van Viera Scheibner: Vaccinatie (Lemniscaat, ISBN 90 563 713 98). Justine Pardoen, justine@ouders.nl” . Zie onderaan de tekst de ‘onafhankelijkheid’ van de adviezen van mevrouw Pardoen en Ouders Online (gisteren te zien/horen op het journaal): “Het bovenstaande artikel is een bewerking (door de redactie van Ouders Online) van twee teksten van het RIVM.”

Gelukkig, we kunnen haar ‘onafhankelijkheid’ (”Ouders Online is een onafhankelijke website voor aanstaande ouders en ouders van kinderen tot en met de puberleeftijd.”, zo wordt vermeld) e-mailen en het een en ander bespreken. Zie ook http://www.ouders.nl/mgez2006-pneumokokken.htm . Zou de redactie van Ouders Online zich ook verantwoordelijk voelen als blijkt dat de dode kinderen na de pneumokokken vaccinatie ook daadwerkelijk door de vaccinatie zijn veroorzaakt? Uiteraard niet, zij is net zo min verantwoordelijk voor de doden die de ’complottheorieën’ zouden veroorzaken volgens de heer Kroes of de propaganda van de ‘pro-vaccinatiegroep’ zelf. Het feit is namelijk dat wel of niet vaccineren altijd een individuele keuzen en een persoonlijk besluit is, op wat voor basis u dan ook besluit om wel of niet te vaccineren! Juist daarom is het zo belangrijk om u goed te informeren, want u zoals u alleen al in dit artikel kunt lezen wordt u niet volledig geïnformeerd door de officiële vaccinatie instanties en de gezondheidszorg experts…

We gaan weer even verder met de volgende nieuwe spreekbuis van de pro-vaccinatiegroep, ditmaal een NHG huisarts, de heer Ted van Essen Ik zag hem gisteren ook weer kort langskomen op het nieuws). Even een woord over huisartsen. Vaak zijn dat intelligente, bezielde en onafhankelijke denkende en bezorgde hulpverleners, die het beste voor hebben met de mens, laat dat duidelijk zijn. En soms blijken het helaas niet echte ‘experts’ op het gebied van vaccinaties en hebben zij totaal geen idee wat de ingrediënten van vaccins zijn. En soms weten zij vooral de schadelijke effecten van vaccins en vaccinatie niet. En soms weten zij maar al te goed dat vaccinaties ineffectief en potentieel levensgevaarlijk zijn en besluiten zij om zichzelf niet te willen vaccineren (evenals nu de helft van het verpleegkundig personeel en de apothekers overigens, naast dochters van sommige presidenten.) En soms geven zij aan iedereen wel het advies om vooral maar te vaccineren, maar luisteren zij zelf niet naar hun eigen advies als het om hun eigen gezin gaat. En soms ‘verdienen’ enkelen van hen jaarlijks nog een ton extra bij omdat ze geld toegeschoven krijgen van de farmaceutische industrie om af en toe hun merkproducten positief te noemen. En vele huisartsen ontvangen jaarlijkse ‘nascholing’ die door dezelfde industrie wordt betaald, en gekleurd. En soms ontvangen zij maar al te graag de cadeautjes en ‘gunstbetoon’ van de artsenbezoeker die liegt en bedriegt namens de farmaceutische industrie. En soms is het een nietsvermoedende huisarts die aanneemt dat wat in de medisch ‘erkende vakbladen’ staat, ook ‘wetenschappelijk verantwoord’ is en waar is (ook al wordt de desbetreffende Hoogleraar Jan C. Door de Industrie Geschreven rijkelijk door de industrie betaald en ook al heeft hij alleen zijn naam als ‘Ghost Writer’ alleen maar boven het stuk laten zetten.). En heel soms zijn het huisartsen die (net als patiëntenorganisaties en sommige tijdschriften zien we nu!) die zelfs aparte stichtingen opzetten, om maar het geld van de farmaceutische industrie te kunnen blijven ontvangen. En soms zijn het de huisartsen die niet eens weten dat de biochemische methode vervangen kan worden door een effectievere bio-energetische methode, die wetenschappelijk bewezen en aangetoond alle medicijnen kan vervangen door effectievere geneesmethoden zonder bijwerkingen en verslavingen.

Bron: http://www.argusoog.org/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten