vrijdag 30 oktober 2009

Het Web Bot project en 2012




Misschien hebben sommige van jullie al gehoord van het Web Bot project, maar voor degenen die er niets van weten kan het heel interessant zijn. Het Web Bot Project is in het einde van de jaren 90 ontwikkeld te helpen bij het voorspellen van de aandelenmarkt. Net zoals bij zoekmachines wordt een techniek (spiders) gebruikt om het Internet op kernwoorden te doorzoeken. Als een kernwoord gevonden is, ‘kijkt’ het Bot-programma naar een samenvatting van de tekst die voor en na dit woord staat. Een geselecteerd deel van deze tekst wordt naar een centrale locatie gestuurd en daar gefilterd en geïnterpreteerd.
Het idee achter dit project is gebaseerd om mee te liften op het collectief onbewuste van het heelal en zijn inwoners.
Hiernaast is er een tijdsconcept betrokken met een niet alledaags idee van een kantelpunt tussen de tijdsfactoren heden, verleden en toekomst.

Dus dit gaat iets verder dan het bekijken wat we op het internet zeggen.

In 2001 begon het de gebruikers van het Bot-programma op te vallen dat niet alleen de aandelenmarkt nauwkeurig voorspelt werd door het programma maar zagen ook verbanden met gebeurtenissen en onderzochten deze verder. Een van de eerst nauwkeurige voorspellingen door het Bot-programma vond plaats in juni 2001.

Op dat moment voorspelde het programma een gebeurtenis die ‘het leven’ in de komende 60-90 dagen zou doen veranderen. Een gebeurtenis van zo’n gewicht dat het wereldwijd gevoeld zou worden. Het programma baseerde zijn voorspelling op de inhoud van het gefilterde web-verkeer, wat je uiteindelijk kan benoemen als het collectief onbewuste van de samenleving.
Helaas, de voorspelling van het programma bleek te kloppen en de Twin Towers stortten op 11 september 2001 in.

Nu wordt het interessant. Het bot-programma voorspeld ook een wereldramp voor het jaar2012. Degenen die astrologie, voorspellingen e.d. bestuderen zullen reeds bekend zijn met deze datum. (Op dit moment kan ik niet geloven dat iemand hier niet weet. Ik zie en hoor het overal). Zoals je waarschijnlijk al zult weten, werden de Maya’s door velen als grote voorspellers gezien. Zij hadden een samenleving opgebouwd die hun onderzoekingen richtten op Tijd, Synchroniciteit, en Bewustzijn. De Maya kalender voorspelt dat het mensdom eindigt in het jaar 2012. De periode waarin ook het huidige era van de Maya-kalender eindigt. Maar voordat u gaat hyperventileren, raak niet in paniek.

Dit einde zou wel eens symbolisch kunnen zijn in plaats van letterlijk. Een verschuiving in het bewustzijn zoals een sociale verandering van een wetenschappelijk leven naar het spirituele door de mensheid. Een evolutionaire sprong door de mens zou je het kunnen noemen. (Het wordt tijd… , vindt u ook niet?)

Velen hebben gelijke voorspellingen gedestilleerd vanuit de ‘I Ching’, oftewel het Chinese ‘Boek van de Veranderingen’. De ‘I Ching’ is geschreven in 2800 v.Chr. en wordt in China tot op heden nog steeds aangehaald.
Dhr. Terrance McKenna heeft de ‘I Ching’ uitvoerig bestudeerd en zag een patroon ontstaan. Vanuit dit patroon heeft hij een tijdsgrafiek gemaakt die hij de ‘Time Wave Zero’ theorie heeft genoemd. De tijdslijn die Terrence destilleerde vanuit de ‘I Ching’ eindigt in het jaar 2012 – op 21 December om precies te zijn. De winterzonnewende (winter solstice, Eng.)

Nog boeiender is dat velen beweren dat er wetenschappelijk bewijs is die duidt op een ongewoon astrologisch evenement in het jaar 2012. Vele eeuwen geloofden de Maya’s in het bestaan van een donkere barrière in het midden van de Melkweg en namen dit voor waar aan. Recent hebben hedendaagse wetenschappers ontdekt dat dit in werkelijkheid bestaat. Voorheen was de moderne mens sceptisch over de overtuigingen van oude beschavingen. Dus recht in het midden van onze Melkweg vind je een zwart gat. En in het jaar 2012 wordt er gesuggereerd dat de zon en de aarde op één lijn staan met dit zwarte gat. Belangrijk? Ja, een beetje of … misschien. Wetenschappers speculeren dat er een magnetische poolwisseling kan plaatsvinden. In essentie, de theorie is dat de polen kunnen omkeren. De polen zijn eerder verschoven en Einstein heeft in 1955 deze poolwisselingstheorie voorgesteld.

En dan is er Merlijn. Ik weet zeker dat u gehoord heeft van Merlijn de tovenaar. Er wordt aangenomen dat Merlijn een Keltische sjamaan was die door velen in zijn tijd gezien werd als een “gek uit het bos”.
Daarom werd er in die tijd naar hem verwezen als “Merlijn de wilde”. Maar wat menigeen zich niet realiseert is dat hij werd gezien als het grote orakel of ziener van Europa. Deze “gek uit het bos” voorspelde dat de planeten ongecontroleerd door het stelsel heen zouden gaan in plaats van hun normale baan om de zon. Wetenschappers speculeren dat als dit gebeurd het een gevolg zal zijn van een verandering van de rotatie van de aarde of van een poolverschuiving.
Merlijn voorspelde ook het gebruik van “pratende stenen” in deze hectische tijd. Voor degenen die het nog niet weten is “steen” de basis voor onze moderne technologie met de nadruk op kwarts.
Kwartstechnologie wordt gebruikt in onze mobiele telefoons en computers. Er zit een klein kwarts kristal in jouw mobieltje of in de computer waarop je nu deze tekst leest. En dit kleine steentje is de reden dat je de bewaarde informatie op jouw computer kan terughalen. Dus, silicone kwarts bewaard informatie die later weer opgehaald kan worden.

Heb je wel eens gehoord van de kristallen schedels c.q. “pratende schedels” van de Maya’s waar in de oudheid naar verwezen wordt. De Maya’s vereerde de kristallen schedels die uit natuurlijk kwarts kristal waren gehakt en zij beweerden dat de schedels tegen hun praatten en informatie gaven.

Zou dat echt waar kunnen zijn. Met de kennis van nu, de mogelijkheden van kwartskristallen en hun toepassing in de technologie lijkt dit heel goed mogelijk.
Hewlett Packard bestudeerde de schedels in 1970 en de resultaten waren verbazingwekkend (bekijk ze maar ….)

Zelfs de oudste stam van de Verenigde Staten, de Hopi indianen, geloofden dat de wereld al vier keer eerder gecreëerd en vernietigd was. De Hopi indianen geloven dat de vijfde wereld in aantocht is en dat deze gebeurtenis vooraf gegaan wordt door onderdompeling ( stijging waterspiegel), een hetere zon ( global warming) en andere verschijnselen (wervelwinden, tornado’s en overstromingen). De Hopi indianen voorspelde ook dat de wereld op dat moment met een spinnenweb bedekt zou zijn (Internet). Zij geloofden dat het einde van de vierde wereld gevolgd zou worden door de start van de vijfde wereld en dat de evolutie van het leven geweld nodig zal hebben.

Het lijkt erop dat deze overtuigingen de lijn volgt van de voorspellingen die in het grootste voorspellingenboek aller tijden staan – de Bijbel – en speciaal in het gedeelte Openbaringen.
History Channel heeft hier een speciaal programma aan gewijd met de titel: Doomsday 2012, het einde der dagen. Dit programma behandeld de betekenis van deze Doomsday in oude voorspellingen, teksten en geschriften. Als je dit nog niet gezien hebt, kijk dan maar eens (en denk er eens over na).


Bron(nen): Argusoog.org, Aphroditeastrology.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten